Ammattitaitoista ja turvallista
terveydenhoidollista jalkojenhoitoa

Jalkojenhoidon lähtökohtana on ajankohtainen jalkojenhoito ja ennaltaehkäisevä hoito. Annan aina asiakkailleni ohjeistuksen sekä painotan hoitosuhteessa terveyden ja toimintakyvyn ylläpitämistä. Hoidossa keskityn myös asiakkaan omahoidon ohjaamiseen ja yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Jalkahoito osana asiakkaan kokonaishoitoa edistää asiakkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta. Mielestäni onnistunut kokonaishoito edellyttää yhteistyötä jalkojen hoidon ammattilaisen ja asiakkaan hoitoketjussa toimivien palvelun tarjoajien kanssa. Tämän takia panostan yhteistyöhön asiakkaan verkoston kanssa ja kokonaisvaltaiseen toimintakyvyn ylläpitämiseen.

 

Ota yhteyttä ja rakennetaan jalkahoito osaksi kokonaisvaltaista hoitosuunnitelmaa!

  

Kotikäyntien tiedustelut:

Jaana Leskinen

Lähihoitaja/Jalkahoitaja

p.  0400 357 476

 

AVI:n hyväksymä

 

Kosmetologin palvelut

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi Scandinavian Skin Candy -tuotteilla

Kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa idea on sama kuin hiuksien permanentissa. Kulmien laminoinnissa on tarkoitus saada kulmien karva taipumaan haluttuun malliin. Kulmakarvat saavat näin ihan uuden elämän. Ripsien kestotaivutuksessa ripset taivutetaan kaarelle. Ripset tulevat näin selkeästi esiin ja näyttävät pidemmiltä.

 

Anesonic-ultraäänikasvohoidot

  • tehokas ja hellävarainen kuorinta

  • kivuton ihonpuhdistus

  • kiinteytys

  • kosteutus

Sopii kaikille ihotyypeille.

Exuviance-hoito

Exuviance-hoito sopii erinomaisesti ryppyihin ja juonteisiin, kuivalle iholle, pigmenttimuutoksiin, akneen, epäpuhtalle iholle, rosaceaan (ruusufinniin) ja atooppiseen ihottumaan - sekä miehille että naisille!

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, silmä- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista, jossa erittäin ohuella steriilillä neulalla viedään ihon pintakerrokseen väripigmenttejä.

Ihon uusiutumisen kautta pigmentointi vaalenee noin 2-5 vuodessa. Vaalenemiseen vaikuttavat

mm. ikä (nuori iho uusiutuu nopeasti), kudoksen laatu ja runsas auringonotto.

Vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Hinnat sisältävät jälkipigmentoinnin eli kaksi käyntiä.

Mikroneulaus
- p
ehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuorempi iho!

 

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä tai ihon epätasaisuutta vastaan. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa, myös couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.

 

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin. Koska mirkoneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, tulokset näkyvät iholla noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat syvähoidon myötä asteittain. Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Mikroneulaus on tehokasta, turvallista ja ihoystävällistä.

 

Hoidon aikana tuntuu vähäistä kipua, iho palautuu nopeasti ja komplikaatioiden riski on minimaalinen. Ennen mikroneulausta ihosi puhdistetaan. Hoidettavalle alueelle levitetään puuduttava tuote, koska käytämme yli 500 neulaa sisältävää hoitorullaa. Neulasrulla on henkilökohtainen eli vain sinun käytössäsi. Neulas tuntuu nipistelynä puudutuksesta huolimatta.

 

Mikroneulaus tehdään yleensä 3-6 kerran sarjana. Hoitokertojen väli on 4 viikkoa. Mikroneulausta ei voi tehdä jos iholla on tulehduksia, sinulla on diabetes tai olet raskaana. Keloidiarville hoito ei toimi. Mikroneulauksen jälkeen saunominen ja auringonotto on kielletty noin 12 tunnin ajan. Iholle ei saa laittaa meikkiä tai omia voiteita eikä ihoa saa kosketella käsiin noin kahteen tuntiin

 

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta perustuu vanhaan intialaiseen perhetraditioon. Hoito suoritetaan istuen ja hoitoaika on noin 45 min.

 

Hieronta aloitetaan hartiaseudusta edeten olkavarsiin ja niskaan. Hoito sisältää pään ja korvien käsittelyn.

Intialainen päänhieronta soveltuu erinomaisesti stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin ja jännitystiloihin.

Hoito on erittäin rentouttava ja parantaa unen laatua.

 

Intialainen päänhieronta vähentää stressiä, vilkastuttaa lymfanesteen- sekä verenkiertoa, vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä tasapainoittaa koko kehoa.

hoidon jälkeen.

Aromaterapia

Aromaterapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeristen öljyjen ja erikostekniikan avulla edistetään terveen kehon toimintoja. Eteeriset öljyt vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ihmiseen ihon ja hengityselinten välityksellä. Aromaterapiassa käsitellään koko keho. Hoito kestää noin 1-1,5 tuntia ja tehdään Eve Taylorin öljyillä.