top of page

Klassinen hieronta

Klassista hierontaa on käytetty hoitomuotona jo tuhansia vuosia. Hieronta on psykofyysinen hoitotapahtuma, jossa käsin suoritetuilla pehmytkudoksiin kohdistuvilla liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla kudoksia painaen ja venyttäen pyritään edistämään ja rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja. 

 

Hieronnan avulla voidaan irrottaa jo syntyneitä sidoskudoskiinnikkeitä, ylläpitää sidekudoksen liikkuvuutta ja lisätä arpikudoksen kimmoisuutta. 

 

Hieronnalla voidaan myös lisätä raajanivelten liikkuvuutta ja edistää kuormituksesta palautumista.

 

Hieronta rentouttaa kehon lisäksi myös mieltä, lieventää stressiä, ahdistuneisuutta, unettomuutta ja kipua. Hieronta  vahvistaa hyvää oloa ja ennalta ehkäisee vaivojen syntymistä.

 

Käytän halutessasi hoidon yhteydessä fysikaalisena hoitona savipakkausta. Savipakkaus kuummenetaan noin 60 asteisessa lämpökattilassa, kääritään pyyhkeen sisään ja asetellaan hoidettavalle alueelle missä lämpö vaikuttaa 15–30 min ja lisääntyy yhden cm syvyydessä noin 2–3 astetta. Verenkierto tasoittaa lämmön vaikutusta ja vilkastuneena kuljettaa lämpöä muualle kehoon. Suosittelen hoitoa, kun halutaan mietoa, rentouttavaa ja kipua lieventävää ensihoitoa hieronnalle samalla edistäen nivelliikkuvuutta ja lisäten verenkiertoa.

 

Varaathan  itsellesi aikaa noin 15 minuuttia alkuhaastattelulle ja tutkimiselle. Hoitoalue määritellään tarpeen mukaan.

Tervetuloa!

Massage
bottom of page